ΑΝ.Α.Σ.Α. για τον συμπαραστάτη του δημότη: Το βόλεμα βασικός πυλώνας της διοίκησης Τσακίρη

ΑΝ.Α.Σ.Α. για τον συμπαραστάτη του δημότη: Το βόλεμα βασικός πυλώνας της διοίκησης Τσακίρη

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνει η διοίκηση Τσακίρη έναν από τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας της, αυτού του βολέματος ημετέρων, εμπρός στον οποίο δε διστάζει σε τίποτα. Απαξιώνοντας τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης -ένας θεσμός  που  είναι μια ανεξάρτητη αρχή καταπολέμησης της κακοδιοίκησης στον Δήμο, ασκώντας διαμεσολάβηση μεταξύ του Δημότη και των υπηρεσιών του Δήμου και ως  ανεξάρτητη αρχή, δεν υπόκειται σε έλεγχο νομιμότητας ούτε σκοπιμότητας και διαθέτει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία.-  μεθόδευσε την εκλογή του παραταξιακού της υποψηφίου ακυρώνοντας εντελώς τον ανεξάρτητο χαρακτήρα που οφείλει να έχει ο Θεσμός.

Με το προσόν του συνταξιούχου τραπεζικού υπαλλήλου καλείται ο εκλεγμένος παραταξιακός σύντροφος να ανταπεξέλθει στον έλεγχο της δημοτικής διοίκησης της οποίας μέχρι πριν από μία εβδομάδα ήταν ενεργό μέλος, ενώ τώρα τίθεται επικεφαλής της «ανεξάρτητης» αρχής.

Με μια διαδικασία παρωδία τηλεδιάσκεψη και ηλεκτρονική μυστική ψηφοφορία, με ελάχιστη, για πρώτη φορά, απαρτία το Δημοτικό Συμβούλιο μόλις 17 παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι, η νομιμοποίηση και αποδοχή του εκλεγμένου Συμπαραστάτη είναι ενδοπαραταξιακή μετά φίλων.

Δυστυχώς η διοίκηση Τσακίρη μετά από 10 χρόνια από την εμφάνιση του θεσμού του Συμπαραστάτη και αδυναμίας εκλογής του μέχρι σήμερα, απέδειξε ότι το κακό μπορεί να το κάνει χειρότερο.

 

Εκλέχθηκε ο συμπαραστάτης του δημότη στο Ωραιόκαστρο

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.