ΑΝ.Α.Σ.Α. : Ολιγωρία – Αδιαφορία – Εγκατάλειψη της περιφέρειας του Δήμου Ωραιοκάστρου,βίντεο αυτοψίας

ΑΝ.Α.Σ.Α. : Ολιγωρία – Αδιαφορία – Εγκατάλειψη της περιφέρειας του Δήμου Ωραιοκάστρου,βίντεο αυτοψίας

Μετά από καταγγελίες πολιτών για ελλειπή ανταπόκριση από τη σημερινή διοίκηση στα αιτήματά τους,  επισκεφθήκαμε συγκεκριμένα σημεία και με λύπη αντικρίσαμε εικόνες παραμέλησης που καταδεικνύουν την αδιαφορία της για απλά καθημερινά θέματα.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι  οι  περιοχές  της Λητής και του Δρυμού όπου το νερό τρέχει αδιάλειπτα επί τέσσερις μήνες περίπου στους δρόμους από χαλασμένους αγωγούς ύδρευσης. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για δύο περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση,  οι κάτοικοι λένε «το νερό νεράκι» και επιπλέον βρισκόμαστε εν μέσω θέρους  με 40 βαθμούς Κελσίου.

Η διοίκηση του Δήμου μας ενώ ενημερώθηκε πριν από μήνες  για την κατάσταση αυτή αδιαφορεί τόσο για την επισκευή τους όσο  και για  την υγειονομική επικινδυνότητα που δημιουργείται εις βάρος των κατοίκων της περιοχής.

Την ίδια αδιαφορία φαίνεται να δείχνει και για τις παράνομες χωματερές που έχουν δημιουργηθεί στις ίδιες περιοχές αλλά και για την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων (το γήπεδο ποδοσφαίρου του Δρυμού έχει μετατραπεί σε ζούγκλα). Επίσης έχει αφήσει στην μοίρα του το αχρείαστο και άχρηστο (πέτρωσε) πλέον αλάτι στα σιλό του Δρυμού.

Δυστυχώς η διοίκηση Τσακίρη ολιγωρεί, αδιαφορεί και έχει εγκαταλείψει στο έλεος του θεού την περιφέρεια του δήμου μας.

Κύριε Δήμαρχε και η περιφέρεια είναι κομμάτι του Δήμου μας. Ασχοληθείτε.

ΑΝ.Α.Σ.Α.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.