Απαγωγή Μαρκέλλας: Μακριά από την οικογένειά της παραμένει η 10χρονη

Σε δομή φιλοξενίας λόγω αναστολής των δικαστηρίων της χώρας παραμένει η 10χρονη η οποία είχε πέσει θύμα απαγωγής και κακοποίησης τον Ιούνιου του 2020

Η 10χρονη συνεχίζει να είναι μακριά από τους δικούς της ανθρώπους την μητέρα της αλλά και τον αδερφό της μετά την απαγωγή της τον περασμένο Ιούνιο από μια 33χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας δεν μπορεί να γίνει δικαστήριο λόγω της πανδημίας προκειμένου το παιδί να επιστρέψει στο σπίτι. Μάλιστα λόγω του covid οι επισκέψεις στην 10χρονη έχουν σταματήσει. «Υπάρχει μια καθυστέρηση που μας πληγώνει όλους» τονίζει η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Η εκδίκαση για την υπόθεση του κοριτσιού ματαιώθηκε λόγω πανδημίας με αποτέλεσμα η ανήλικη να παραμένει ακόμα φιλοξενούμενη σε δομή.

«Το ενδιαφέρον όλων είναι να ξεχάσει το παιδί και να ζήσει μια ζωή χωρίς εφιάλτες», τονίζει η κ. Ανάσογλου.

Η 33χρονη που την απήγαγε και φέρεται να την κακοποίησε και σεξουαλικά είναι στη φυλακή και η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται μέχρι να γίνει η δίκη σε λίγους μήνες.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.