Απάντηση Της Παράταξης “Πολιτεία Με Όραμα” Στη “Συκoφαντική” Δήλωση Του Γιώργου Παπαδόπουλου

Κατα καιρούς διαβάζουμε δελτία τύπου με πολίτες που δηλώνουν στήριξη στον συνδιασμό του κ.Γαβότση.
Ανατρεπτική στάθηκε η τελευταία δήλωση στήριξης του κ.Γιώργου Παπαδόπουλου.Μέσα σε λίγες ώρες μετά την κοινοποίηση της δήλωσής του από το γραφείο τύπου του συνδυασμού βγήκε να αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του ονόματός του.
“Άναψαν” τα σχόλια στα socia media!!!
Η παράταξη έδωσε την δική της απάντηση με την κατάθεση της συζήτησης του κ.Παπαδόπουλου με την γραμματέα του συνδιασμού η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω facebook:
gb
Σας καταθέτουμε και το δελτίο τύπου του συνδιασμού.

“Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ.

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.