Αποκλεισμένο το Ωραιόκαστρο!30 απεγκλωβισμοί οχημάτων,1 μεταφορά ασθενούς,βίντεο

Σοβαρά προβλήματα σε όλη τη χώρα από την επέλαση της «Σοφίας»

Η νύχτα εξελίχθηκε άσχημη για και για τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Οι κεντρικοί δρόμοι έχουν πιάσει  σε σημεία εως και το 1,5 μέτρο χιόνι!

Όλοι οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι χωρίς αλυσίδες αλλά και χωρίς εμπειρία οδήγησης! Έχουν κολλήσει ακόμη και μεγάλα οχήματα (τσιπ) που φορούσαν αλυσίδες!

Μέχρι στιγμής απο τον δήμο έχουν πραγματοποιηθεί 30 απεγκλωβισμοί αυτοκινήτων και μια μεταφορά ασθενούς σε νοσοκομείο για αιμοκάθαρση.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα δουλεύουν ασταμάτητα αλλά η “Σοφία” αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να αντιμετωπιστεί.

Η θερμοκρασία σε όλη την χώρα είναι υπό το μηδέν,άνεμοι θυελλώδης που δημιουργούν “ανεμοσούρια” με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να συγκεντρώνεται περισσότερο χιόνι.

Η θερμοκρασία στο Ωραιόκαστρο τώρα είναι στους -3 με αίσθηση για το ανθρώπινο σώμα τους -11 βαθμούς Κελσίου

Η αστυνομία εξέδωσε επικαιροποιημένο δελτίο με τις διακοπές της κυκλοφορίας λόγω χιονοπτώσεων, παγετού, βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων και αναμένεται νέο δελτίο με νέες περιοχές.

Τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ ΔΕΝ πραγματοποιούνται για το Ωραιόκαστρο. Στις περιοχές που κινούνται οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες.

Υπενθυμίζουμε το τηλ έκτακτης ανάγκης για το Ωραιόκαστρο 2313304080

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.