Απολυμάνσεις στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ωραιοκάστρου

Απολυμάνσεις στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ωραιοκάστρου

Απολυμάνσεις σε όλα τα σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες με εντολή του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, με στόχο η επιστροφή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στις σχολικές εγκαταστάσεις να γίνει με ασφάλεια όταν ανοίξουν τα σχολεία.

Οι απολυμάνσεις γίνονται σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας, στους κοινόχρηστους χώρους, καθώς επίσης και στον προαύλιο χώρο των σχολικών μονάδων, με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

“Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ανοίξουν τα σχολεία. Στόχο έχουμε η επιστροφή των μαθητών και των εκπαιδευτικών να είναι ασφαλής. Έτσι, προχωρούμε σε απολυμάνσεις για να παρέχεται προστασία από την πανδημία Covid-19 και σε απεντομώσεις. Θέλουμε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί να νιώθουν και να είναι ασφαλείς. Παράλληλα, εφοδιάζουμε τις σχολικές μονάδες με απολυμαντικά και αντισηπτικά”, τονίζει ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου.

“Εκτός από τις απολυμάνσεις προχωρούμε και στον επιμελή καθαρισμό των σχολικών κτιρίων, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθούν στις θέσεις τους και οι σχολικές καθαρίστριες”, αναφέρει ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Σταύρος Μαρμαρίδης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.