Αποχώρησε ο δήμαρχος Δέλτα απο την «Αλκυωνίδα» που συμμετέχουν και το Ωραιόκαστρο και η Χαλκιδόνα

Αποχώρησε ο δήμαρχος Δέλτα απο την «Αλκυωνίδα» που συμμετέχουν και το Ωραιόκαστρο και η Χαλκιδόνα

Με την παρέμβαση εξωθεσμικών παραγόντων τινάχτηκαν στον αέρα συνεργασίες  και συνεννοήσεις που έγιναν σε διαδημοτικό επίπεδο

για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του φορέα για την αντιμετώπιση του προβλήματος  των αδέσποτων ζώων δυτικής Θεσσαλονίκης

«Αλκυωνίδα» από  τους δήμους Δέλτα, Ωραιοκάστρου και Χαλκιδόνας.

Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης  Ιωαννιδης

αποχώρησε δυσαρεστημένος από την έκβαση της εκλογικής διαδικασίας. Μάλιστα ενημέρωσε τους παρεβρισκόμενος αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες

ότι δεν θα συμμετέχει στον φορέα εξηγώντας ότι ο Δήμος Δέλτα έχει και τους χώρους και τους τρόπους για την περισυλλογή και περίθαλψη των αδέσποτων.

Στενοί συνεργάτες του δημάρχου έκαναν λόγο για συνεννοήσεις    που  χάλασαν ενώ είχαν οριστικοποιηθεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Όπως εξήγησαν οι συνεννοήσεις  έγιναν όχι μόνο για την συγκρότηση σε σώμα της διοίκησης αλλά και για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στην  πορεία του φορέα.

Η  αλλαγή στάσης των συμμετεχόντων και μάλιστα ξαφνικά που φαίνονται να συνέβη κάτω από πιέσεις «κύκλων», αλλοιώνει τον χαρακτήρα της προσπάθειας που άρχισε  και προκαλεί  τεράστιες αμφιβολίες για την πορεία του φορέα!

Το αντικείμενο της διαδημοτικής επιχείρησης δεν χώρα συνδικαλισμούς αλλά μόνο έργο προς τους δημότες.

kampanianews.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.