Απο σήμερα εργασίες συντήρησης στη νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες συντήρησης στη νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στη Νέα Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 έως  την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019. 
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης Μονολόφου έως τα όρια νομού Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Κιλκίς και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 07:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Κιλκίς.
2. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ των ορίων του νομού Θεσσαλονίκης έως τη διασταύρωση Μονολόφου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 07:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 έως την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.