Απο την Νάπολη στο Ωραιόκαστρο η μυστική συνταγή του Dell’ Angelo
Από την Ιταλία και συγκεκριμένα μέσα από την καρδιά της Νάπολη ταξίδεψε ως το Ωραιόκαστρο η μυστική συνταγή για το ζυμάρι πίτσας του Dell’ Angelo
Τα αδέρφια, Κωνσταντίνος και Αντώνης Παπαδόπουλος μας μίλησαν για αυτήν δίνοντάς μας και ένα σημαντικό στοιχείο του μυστικού για το ξεχωριστό ζυμάρι πίτσας που σερβίρουν στο κατάστημά τους.
Μακρινός συγγενής των δυο παιδιών ο Dell’ Angelo, ξακουστός στη Νάπολη εκείνα τα χρόνια, εμπνεύστηκε και δημιούργησε μια ξεχωριστή συνταγή για ζύμη πίτσας η οποία ωριμάζει για 72 ολόκληρες ώρες. Έτοιμη μετά υποδέχεται τα πολύ ψαγμένα υλικά, όπως Salami Milano, Salts san marzano, Prosciutto Ιταλίας, Guanciale Ιταλίας, Di burrata, σάλτσα san marzano κτλ και τέλος ψήνεται απευθείας πάνω σε πέτρας.
Αυτό το μαγειρικό μυστικό μεταδόθηκε απο γενιά σε γενιά και έφτασε στα χέρια των δυο αδερφών.
Θέλησαν να μην έχουν μόνο αυτοί το προνόμιο να γεύονται την γνήσια Ιταλική συνταγή και έτσι αποφάσισαν να την κάνουν ευρέως γνωστή και στην πόλη του Ωραιοκάστρου.
Η ξεχωριστή και χειροποίητη πίτσα του Dell’ Angelo βρίσκεται στην οδό Λεωφόρος Δημοκρατίας 21 στο Ωραιόκαστρο και μπορείτε να την απολαύσετε στο Ιταλικό περιβάλλον που δημιούργησαν ή να την παραγγείλετε με ένα τηλεφώνημα στο 231699 500 και να έρθει στο χώρο σας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.