Απο την Τρίτη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δήμο Κορδελιού – Εύοσμου

Απο την Τρίτη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δήμο Κορδελιού – Εύοσμου

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, πρωινές ώρες της Τρίτης και Πέμπτης (05-07/01/2021) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τρίτη 05/01/2021

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Καραολή & Δημητρίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Καραολή & Δημητρίου, 28ης Οκτωβρίου, Ολυμπιάδος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο μισό πλάτος της οδού 28ης Οκτωβρίου (ανατολικό τμήμα) στη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

  • Θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.

Πέμπτη 07/01/2021

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Μουσών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Καραολή & Δημητρίου, 28ης Οκτωβρίου, Μουσών, Πλάτωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο μισό πλάτος της οδού 28ης Οκτωβρίου (δυτικό τμήμα) στη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

  • Θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.

Οι ανωτέρω εργασίες θα ολοκληρώνονται καθημερινά μέχρι την ώρα 18.00΄.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.