Απο τις 5/5 και η γραμμή 55 Ωραιοκάστρου παραχωρείται στα ΚΤΕΛ

Από Τρίτη 5/5/2020 η γραμμή 55 του ΟΑΣΘ, θα εκτελείται από την ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

Ολοκληρώνεται την Τρίτη 5 Μαϊου 2020, η ανάληψη έργου αστικής συγκοινωνίας στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, από την πολυμμετοχική ανώνυμη εταιρεία “ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ” , σε εκτέλεση σύμβασης, μεταξύ του Ο.Σ.Ε.Θ. και
της εταιρείας.

Η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. αναλαμβάνει τη γραμμή 55Α/Β που εξυπηρετεί την Ιωνία και το Ωραιόκαστρο, με 8 κλάδους :

55     ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
55Α  ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ
55Β  ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΛΑΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ
55Ε  ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΦΙΛΟΘΕΗ
55Κ  ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΙΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΕΛΤΑ
55Μ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ – ΙΩΝΙΑ
55Ν ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΙΩΝΙΑ – ΚΟΙΜΗΤΡΗΡΙΑ
55Ρ  ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Στέφανο Τσόλη , η εταιρεία πρόκειται να ικανοποιήσει αίτημα του Δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη και να βελτιώσει τη σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, με απευθείας δρομολόγια από Ιωνία, που θα τερματίζουν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του δημοτικού διαμερίσματος Εχεδώρου.

Τα λεωφορεία της γραμμής, που ήταν από τα παλαιότερα του στόλου του ΟΑΣΘ, αντικαθίστανται από την Τρίτη 5/5/2020 με τα αναβαθμισμένα Mercedes Citaro της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., που έτυχαν θερμής υποδοχής από το επιβατικό κοινό και θα εκτελούν 94 δρομολόγια την ημέρα στους 8 κλάδους.

 

sakisgeorgiadis.blogspot.com

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.