Απο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου αυστηροποιούνται τα μέτρα μετακίνησης

Απο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου αυστηροποιούνται τα μέτρα μετακίνησης

Από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 21:00 και έως την Δευτέρα του Πάσχα στις 12 τα μεσάνυχτα αυστηροποιούνται τα μέτρα μετακίνησης.

•Θα επεκταθεί  σε όλη την χώρα το μέτρο του διπλασιασμού του προστίμου στα 300 ευρώ και αφαίρεση των πινακίδων για άσκοπη μετακίνηση.

•Στην κατ’ εξαίρεση μετακίνηση για παροχή βοηθείας ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, ο κωδικός Β4, θα ελέγχεται σαρωτικά, ενδελεχώς και επιμελώς από τα όργανα ελέγχου σε όλη την χώρα, σε σχέση με το σημείο αναχώρησης και τον προορισμό και θα μπορεί να γίνεται μόνο με αποκλειστικά μέχρι δύο άτομα κατά όχημα. Καταχρηστική και παραπειστική της περίπτωσης Β4 συνεπάγεται 300 ευρώ πρόστιμο, αφαίρεση πινακίδων για τον οδηγό και 150 ευρώ πρόστιμο στον συνοδηγό.

•Θα ενισχυθούν τα μπλόκα σε κομβικά σημεία εξόδου απο τις μεγάλες πόλεις.

•Οι έλεγχοι στους Ναούς θα είναι ακόμη πιο συχνοί.

•Πρόστιμο 1.000 ευρώ για κάθε άτομο που θα βρίσκεται σε δημόσια συνάθροιση άνω των 10 ατόμων και για συναθροίσεις του Πασχαλινού τραπεζιού,ψήσιμο αρνιού.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.