Απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης για την δική του ΔΑΣΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ανακοινώνει ότι εκδόθηκε η απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, που απέρριψε το αίτημα να οριστεί προσωρινή διοίκηση στο σωματείο, κρίνοντας αβάσιμη την αμφισβήτηση της νομιμότητας της εκλογής του Δ..Σ.. Σημειώνουμε ότι έχουν προηγηθεί άλλες τρεις σχετικές δικαστικές αποφάσεις, που απέρριψαν όλες τις δικαστικές ενέργειες των ίδιων κύκλων κατά του Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ. Όλα τα δικαστήρια επιβεβαίωσαν ότι το σωματείο μας λειτουργεί με σεβασμό στη νομιμότητα και τις διαδικασίες του καταστατικού και πρέπει, επιτέλους, όσοι το αμφισβητούν να κατανοήσουν το λάθος τους. Επιπλέον, πρέπει να κατανοήσουν το λάθος τους, όσοι έσπευσαν άκριτα να υιοθετήσουν και να προβάλλουν μονομερώς τις απόψεις όσων πολεμούν το Σύλλογο, χωρίς να περιμένουν τη δικαστική κρίση.
Είναι φανερό ότι όλη η αμφισβήτηση υποκινήθηκε από άτομα που έχουν από καιρό διαχωρίσει τη θέση τους από το Σύλλογό μας και, με μοναδικό κίνητρο τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις φιλοδοξίες τους, προσπαθούν είτε να καταλάβουν το Σύλλογο, διώχνοντας όσους είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους, είτε να τον οδηγήσουν σε δικαστική ομηρεία και συρρίκνωση.
Διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα υποχωρήσουμε και θα καταδείξουμε στα μέλη του σωματείου και στους πολίτες του Ωραιοκάστρου τον ρόλο και τις επιδιώξεις τους. Και ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε ο Σύλλογος να συνεχίσει την ισόρροπη, ελπιδοφόρα τροχιά που οι αντίπαλοί του προσπάθησαν να ανακόψουν.
Ωραιόκαστρο, 17 Οκτωβρίου 2013.

ΤΟ Δ.Σ.

20131018-181613.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.