Από “ρουσφέτι σε ρουσφέτι” ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Ωραιόκαστρο: Κι άλλη «αμαρτία» της διοίκησης Τσακίρη. Ο Κουμπάρος, Του Κουμπάρου, Ω Κουμπάρε

Δελτίο τύπου:
Από “ρουσφέτι σε ρουσφέτι” ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου.
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων περιοχής περιφερειακής ενότητας του δήμου μας, υποψήφιος σύμβουλος της διοικούσας παράταξης «Πρωταγωνιστές Ξανά», κουμπάρος προέδρου κοινότητας, αυθαιρετώντας, καταπάτησε κοινόχρηστη δημοτική έκταση και αγροτικό δρόμο. Και παρά την προφορική ενημέρωση από μηνών του ίδιου του Δημάρχου από τους ενδιαφερόμενους και του τοπικού προέδρου, κάνουν τα στραβά μάτια και δεν προχωρούν σε έρευνα, έλεγχο και ενέργειες αποβολής του από την κοινόχρηστη δημοτική έκταση, δείχνοντας ανοχή στην παρανομία.
Ειδικότερα σύμφωνα με τοπογραφικό διάγραμμα που έχει παραδοθεί και στους αρμόδιους της διοίκησης, έχει γίνει παράνομη κατάληψη κοινόχρηστης έκτασης και αγροτικού δρόμου συνολικής έκτασης 1.686 τμ. Με περίφραξη πέραν των ορίων του αγροτεμαχίου της ιδιοκτησίας του και την κατασκευή σταβλικών εγκαταστάσεων.
Η παλαιοκομματική νοοτροπία των ρουσφετολογικών εξυπηρετήσεων στους υποστηρικτές της διοίκησης είναι το κύριο μέλημα του Δημάρχου.
Μήπως πρέπει να επιληφθεί αρμόδιος Εισαγγελέας για να σταματήσει αυτή η κατάσταση;.
Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός

Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.