Αρναούτογλου:Δυσφορία θα προκαλέσει ο καιρός της επόμενες ημέρες

ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ- ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Αισθητή θα είναι η άνοδος της θερμοκρασία κυρίως την Κυριακή και τη Δευτέρα όμως το θετικό στην όλη επικείμενη θερμή εισβολή είναι οτι η έντονη ζέστη δεν θα συνδυαστεί με αυξημένη υγρασια και δυσφορία, τουλάχιστον στις περισσότερες περιοχές!
Μια από αυτές θα είναι και η Αττική η οποία θα φλερτάρει με πολύ υψηλές θερμοκρασίες μεν αλλά η υγρασία και η δυσφορία δεν φαίνεται να αποτελούν σημαντικό πρόβλημα (δειτε το μετεωδιάγραμμα)
Αντίθετα στην Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία μπορεί να μην αγγίξει τα επίπεδα της Αττικής αλλά η δυσφορία/υγρασία στην πόλη θα έιναι κατά διαστήματα έντονη.
Οπως θα δείτε στα μετεωδιαγράμματα, η θερμοκρασία απο την Τρίτη και κυρίως απο την Τετάρτη θα σημειώσει μεν πτώση ενώ προβλέπεται και κατά τόπους αστατος καιρός κυρίως στα κεντρικά και βορεια, αλλά τα επίπεδα δυσφορίας/υγρασίας και στις δύο πόλεις και όχι μόνο θα πάρουν την ανιούσα..
Κάτι σαν “μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα” δηλαδή..

8448DDBB-C314-4ACF-B378-E571B58971EE
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.