Βρέθηκε σώα η ηλικιωμένη απο την Καλαμάρια

Η περιπέτεια της κας Αθανασίας Βασιλειάδου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Βασιλειάδου, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 74χρονη χάθηκε την 19/07/2018, από την περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 19/07/2018, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, τα ξημερώματα της 20/07/2018, κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, από πολίτη, που είχε δει το SILVER ALERT και την αναγνώρισε! Η κα Αθανασία είναι καλά και  επέστρεψε στην οικογένειά της.

 

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.