Αρνείται τις κατηγορίες ο εγκέφαλος της μαφίας “Vor V ZAKONE”

Αποδομήθηκε η Γεωργιανή Μαφία «Vor V Zakone», με έδρα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Μια απο τις σημαντικές υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στα αστυνομικά χρονικά της Θεσσαλονίκης, και συνολικά της χώρας μας, στο πεδίο της κακουργηματικής διάπραξης κλοπών και διαρρήξεων στην οποία συμμετείχαν πάνω από 100 αστυνομικούς. Συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα.

Ο 57χρονος Γεωργιανός Λάσα Σασανασβίλι κατηγορείται ως ο εγκέφαλος διεθνούς κυκλώματος και οδηγείται σήμερα φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης,μαζί με δύο ακόμη ηγετικά στελέχη της οργάνωσης.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και κατά περίπτωση για αντίσταση και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

11 ακόμη κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν ως εκτελεστικά μέλη της οργάνωσης ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία ώστε να απολογηθούν.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 57χρονου Γεωργιανού, Παρασκευά Σπυράτο ο 57χρονος κατηγορούμενος αρνείται όσα του καταλογίζουν οι ελληνικές αρχές ενώ αρνείται επίσης την έκδοση του στην Γαλλία. Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου του:

Φωτογραφίες απο την “λεία” τους:
k

kk

kkk

kkkk

kkkkk

kkkkkk

kkkkkkk

kkkkkkkk

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.