Αρχαιολόγοι εξηγούν τα μυστικά της Τροίας

[ad_1]

Αρχαιολόγοι εξηγούν τα μυστικά της Τροίας

Η Τροία «ταξιδεύει» στην Ελλάδα. Τρεις αρχαιολόγοι και πανεπιστημιακοί από το Ιδρυμα της Τροίας έρχονται την προσεχή Παρασκευή στην Αθήνα για να ενημερώσουν το κοινό για τις πρόσφατες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Τροίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» και το Κέντρο Κλασικού Δράματος του Πάντειου Πανεπιστημίου και οι ομιλητές θα είναι ο διευθυντής του Ιδρύματος της Τροίας, καθηγητής Μουσταφά Σεβίμ, ο διευθυντής ανασκαφών στην Τροία Ρουστέμ Ασλάν αλλά και τα μέλη του ιδρύματος δρ Νασί Χασανεφέντι και Σουλεϊμάν Μποντούρ.

Αξίζει να τονιστεί πως το Ιδρυμα της Τροίας διαχειρίζεται έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς τόπους στον κόσμο και συνεργάζεται με τα κορυφαία αντίστοιχα ακαδημαϊκά και αρχαιολογικά διεθνή ιδρύματα. Την ευθύνη για τη διοργάνωση έχει ο ομότιμος καθηγητής του Παντείου και αντιπρόεδρος του ΚΕΔΡΑ Γιάγκος Ανδρεάδης. Στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», στις 16.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.