Αρχιφύλακας μας ενημερώνει για την επικινδυνότητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αρχιφύλακας της ομάδας Ζ της Θεσσαλονίκης μας ενημερώνει μέσω της σελίδας του στο διαδίκτυο για τα πιο επικίνδυνα σημεία της πόλης και μας εφιστά την προσοχή!

“Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να ξαναδημοσιεύσω το κείμενο μου γιατί η κατάσταση στο κέντρο της πόλης έχει φτάσει στο απροχώρητο!Μεγάλη προσοχή σας παρακαλώ στις παρακάτω περιοχές!!!!Προσέξτε πως κρατάτε τις τσάντες σας και τα κινητά σας και σε ποιους μιλάτε!!!!
Κρατείστε τα κουτιά των κινητών με τον αριθμό imei(η ταυτότητα του τηλεφώνου) και σε περίπτωση που τα πετάξατε πατώντας *#06# θα εμφανιστούν δυο αριθμοί imei οπότε γράψτε τους κάπου! Σε περίπτωση κλοπής καταχωρείται ο συγκεκριμένος αριθμός σε μια βάση δεδομένων και έτσι οταν βρίσκουμε κάποιο τηλέφωνο μπορούμε να δούμε εάν έχει κλαπεί, πότε και απο ποιόν!!!
Προσέξτε τα πράγματα σας και μην γίνεστε εύκολος στόχος!!!
Δεν ξέρω ειλικρινά τι αλλο να κάνουμε έχουμε αγανακτήσει και εμεις οι ίδιοι με το να ασχολούμαστε κάθε μέρα με τα ίδια άτομα για τα ίδια αδικήματα!!!
Παρακάτω το παλιότερο κείμενο μου.

Κορίτσια και αγόρια (κυρίως κορίτσια ανεξάρτητου ηλικίας εννοείται) σας (ξανά) ενημερώνω για τα σημεία της πόλης που θέλουν πάρα πολύ προσοχή όταν τα διασχίζετε!
1ο σημείο :Οδός και πλατεία Αριστοτέλους σε Ολο το μήκος της αλλοδαποί κυρίως επιδίδονται σε κλοπές τσαντών, κινητών, λάπτοπ και αρπαγή χρυσαφικών(αλυσίδων απο το λαιμό).Συνήθως είναι δύο μαζί και μόλις γίνει η αρπαγή απο τον έναν μετά το πασάρει στον άλλο ώστε να μη βρεθεί επάνω του! Ο ένας θα σας μιλήσει και ο αλλος θα αρπάξει την τσάντα κτλ που είναι η συνηθέστερη μέθοδος ή θα γίνει απευθείας αρπαγή!!
2ο σημείο :Περιοχή Ροτόντα (καμάρες) το ίδιο και εδώ!!!
3ο σημείο :Πέριξ μνημείου Λευκού Πύργου – Αγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου -Αγαλμα Καραμανλή -Βασιλικό θέατρο. Το ίδιο και εδω!!!
4ο σημείο :Πάρκο Ξαρχάκου τα ίδια με επάνω σύν τους ναρκομανείς που βρίσκονται εκεί και παίρνουν την δόση τους οπότε μεγαλύτερη προσοχή και στους γονείς που πηγαίνουν στο πάρκο Μην πατήσουν ή πιάσουν καμιά σύριγγα τα παιδιά!
5ο σημείο :Πλατεία Αγίου Γεωργίου (πίσω απο Ροτόντα) μια απο τα ίδια .
6ο σημείο : Παραλία -Λεωφόρος Νίκης πολλές κλοπές επίσης!!
7ο σημείο :Οδός Γούναρη +πλατεία Ναυαρίνου επίσης μεγάλος αριθμός αλλοδαπών + ναρκομανών επίσης πολλές κλοπές.
8ο σημείο :Πέριξ και Εντός του πανεπιστημιακού χώρου!!! Εδω είναι που λέμε τα πάντα Ολα!!!!
Στα λεωφορεία μέσα Μεγάλη προσοχή όπως και στα καταστήματα με μεγάλη προσέλευση κόσμου!!
Συμβουλές :Τσάντες περασμένες χιαστί και Πάντα Μπροστά μας!!!!
Τσάντες με κλειστά τα φερμουάρ Πάντα και άνοιγμα Μόνο οταν θέλουμε να πάρουμε κάτι!!
Ειδικά Μέσα στα λεωφορεία!!!!
Στα καταστήματα Μην αφήνετε Ποτέ τις τσάντες ΧΥΜΑ μέσα στα δοκιμαστήρια !!!!
Στις καφετέριες Μην αφήνετε τις τσάντες να κρέμονται απο την καρέκλα και Μην αφήνετε τα κινητά επάνω στο τραπέζι!!!
Προσέξτε αυτούς που σας πλησιάζουν για να σας ρωτήσουν μια πληροφορία Πως είναι(εξωτερική εμφάνιση χωρίς να είναι απόλυτο βέβαια)!
Για τα κινητά τηλέφωνα σας έχω ξαναπεί να αποθηκεύεται κάπου τον αριθμό IMEI θα χρειαστεί σε περίπτωση κλοπής! Αν δεν γνωρίζεται που βρίσκεται δώστε το σε ενα φίλο σας να το βρεί ή έχετε κρατημένο το κουτί αγοράς γιατί το γράφει επάνω!!Είναι 15ψηφιο νούμερο!!
Βρίσκουμε Συνέχεια κλεμμένα κινητά και δεν μπορούμε να τα αποδώσουμε στους ιδιοκτήτες τούς γιατί δεν έχουμε τον συγκεκριμένο αριθμό!!!
Σας κάνω την παραπάνω ενημέρωση γιατί είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω σαν αστυνομικός και βλέποντας το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στο κέντρο της πόλης!!
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι Ολοι και Ολες οι συνάδελφοι (Ομαδα Ζ, Δίας και περιπολικά) δίνουμε μεγάλο αγώνα καθημερινά για να <<καθαρίσουμε >> το κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά κάποια πράγματα που δεν θα τα αναφέρω εδώ είναι πάνω απο εμάς!!!
Σας Παρακαλώ πολύ ενημερώστε τους φίλους/ες σας ή κάντε μια ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ!!!!
Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

Χαζαρίδης Αχιλλέας
Αρχιφύλακας Ομάδας Ζ Θεσσαλονίκης ”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.