Αυξήθηκαν τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ για το δήμο Ωραιοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από αλλεπάλληλες κρούσεις στη διοίκηση του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ) και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) από τη δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου επιτεύχθηκε η τροποποίηση των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων από και προς τις δημοτικές κοινότητες του πρώην δήμου Καλλιθέας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών της περιοχής.
Με απόφαση του ΣΑΣΘ από την 1η Ιανουαρίου 2015 τροποποιήθηκε το πρόγραμμα λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής Νο 82 που εκτελεί το δρομολόγιο «Θεσσαλονίκη- Νεοχωρούδα» με την προσθήκη δύο ακόμη δρομολογίων με τελικό προορισμό τον Μονόλοφο και ώρες αναχώρησης από τον Τερματικό Σταθμό «ΚΤΕΛ Μακεδονία» τις 8.30 π.μ. και 18.30 μ.μ.
Τα εν λόγω δρομολόγια εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες δημότες μας από τους οικισμούς Ν. Φιλαδέλφεια, Μεσαίο, Πετρωτό και Μονόλοφο.
«Η βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου αποτελούσε προεκλογική μας δέσμευση. Στόχος μας είναι οι δημότες μας να μπορούν να μετακινούνται με ευκολία από και προς τη Θεσσαλονίκη και η απόφαση αυτή του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης είναι ένα πρώτο βήμα. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την τροποποίηση των δρομολογίων όχι μόνο της περιοχής του Ωραιοκάστρου αλλά και του πρώην δήμου Μυγδονίας», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων
Δήμος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.