Αυξημένα μέτρα και έλεγχοι της αστυνομίας απο σήμερα

Αυξημένα μέτρα παίρνει η Τροχαία έως και την Καθαρά Δευτέρα, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα έκτακτα μέτρα, λόγω της εξόδου των εκδρομέων, περιλαμβάνουν αυξημένη αστυνομική παρουσία στα σημεία που παρατηρούνται συχνά τροχαία ατυχήματα.
Επιπλέον, η κυκλοφορία στις βασικές διασταυρώσεις θα ρυθμίζεται, όταν απαιτείται, από πεζούς τροχονόμους, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Παράλληλα, συγκροτούνται συνεργεία γενικών και ειδικών ελέγχων, για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων όπως η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.
Οι αστυνόμοι έλεγχοι σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και σε επιχειρήσεις συνεχίζονται και στο Ωραιόκαστρο. Οι οδηγοί καλούνται να τηρούν αυστηρά τον ΚΟΚ και τις επιτρεπόμενες θέσεις παρκαρίσματος και οι επιχειρήσεις να τηρούν τα προβλεπόμενα (ΙΚΑ,ΥΓΕΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ,ΑΔΕΙΕΣ,ΚΤΛ)

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.