Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι ληστές στη Θεσσαλονίκη, φωτο – στοιχεία

Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι ληστές στη Θεσσαλονίκη, φωτο – στοιχεία

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ατόμων, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού και κατά μόνας κατά συρροή και άπαξ, της παράνομης οπλοφορίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης οπλοχρησίας κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τους:1) (επ) UPE ή MERKO (ον) BERSI ή GERSI ή GERHJ ή RIGELS του TANI ή ANDREA ή ANDREAS ή TRITAN ή DRITAN ή TRIDAN, γεν. 1997 ή 1999 ή 2000  στην Αλβανία

2) (επ) KRYEMADHI ή KYREMADHI (ον) KASTRIOT του HAXHI, γεν. 1992 στην Αλβανία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388320 και 2310-388319 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.