Αυτοί είναι οι ληστές που δρούσαν σε ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης,φώτο και στοιχεία

Αυτοί είναι οι ληστές που δρούσαν σε ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα ονόματα, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι ενέχονται σε υποθέσεις ληστειών σε βάρος καταστημάτων τυχερών παιγνίων .

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της Ληστείας από κοινού και κατά μόνας, τελεσθείσες και σε απόπειρα, κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και Βία κατά υπαλλήλου.

Πρόκειται για τους:

  • α) (επ) ΓΚΟΥΛΑΞΙΔΗ (ον) Γεώργιο του Ιωάννη και της Τατιάνας, γεν. 18-12-1979, στην Τυφλίδα Γεωργίας.
  • β) (επ) ΧΑΡΙΤΙΔΗ (ον) Παύλο του Λιόβα και της Ζωής, γεν. 03-07-1974, στο Αλαβέρντι Αρμενίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, είναι πιθανό να οδηγήσει στην αποκάλυψη νέων μαρτύρων, οι καταθέσεις των οποίων θα οδηγήσουν στην ευχερέστερη πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388320.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.