Αυτοψία στο Ωραιόκαστρο,βίντεο

Οι απεγκλωβισμοί οχημάτων σε Συμμαχική οδό και στον δρόμο Παλιόκαστρο-Νεοχωρούδας συνεχίζονται. Τα μηχανήματα του δήμου μάχονται άνισα…οι δρόμοι είναι χαμένοι.

Τα προγνωστικά είναι άσχημα,αν σταματήσει η χιονόπτωση τότε όλα θα μετατραπούν σε πάγο! Μακάρι η άνισα μάχη που δίνουν τώρα να αποδώσει καρπούς μετά.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ! Δείξτε προσοχή και σύνεση! Μην απασχολείται την πυροσβεστική με απεγκλωβισμούς εξαιτίας απερισκεψίας,όπως έκαναν 8 νεαροί που πήγαν να απολαύσουν το χιόνι στο Χορτιάτη και  εγκλωβίστηκαν!

ΔΕΝ οδηγούμε χωρίς αλυσίδες και χωρίς εμπειρία!!!!!!!

Μέρα είναι θα περάσει! Μείνετε σπίτι,μαγειρέψτε ότι έχετε,έστω και μια σκέτη μακαρονάδα! Βγείτε στην αυλή του σπιτιού σας και απολαύστε το χιόνι με ασφάλεια!!! Την εικόνα αυτήν του καιρού είχαμε να την δούμε απο τα τέλη της δεκαετίας του 1980

Ακυρώθηκαν 10 πτήσεις λόγω καιρού άνθρωποι κοιμήθηκαν σε σκάλες και τουαλέτες. Πτήσεις προσγειώνονται ή αναχωρούν από Σκόπια και Βουλγαρία. Αποκλεισμένοι εκατοντάδες επιβάτες στη Ρουμανία, πολλοί επιστρέφουν με λεωφορεία.

 

Αλυσίδες χρειάζονται ακόμη και στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης!!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.