Αύριο Πέμπτη 26/4 η συνάντηση στο Ωραιόκαστρο για την επέκταση του μετρό στα δυτικά

Συνάντηση Αστ. Γαβότση με ΠΕΔΚΜ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας) και δημάρχους για την επέκταση του Μετρό στα δυτικά.

Συνάντηση δημάρχων της δυτικής Θεσσαλονίκης και του προέδρου της ΠΕΔΚΜ για την επέκταση του Μετρό στη δυτική Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 26 Απριλίου, στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης ανέλαβε την πρωτοβουλία και με επιστολή του προσκάλεσε σε συνάντηση τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρο Κυρίζογλου, και τους δημάρχους Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Λαγκαδά, Γιάννη Καραγιάννη, Βόλβης, Διαμαντή Λιάμα και Κιλκίς, Δημήτριο Σισμανίδη, στο πλαίσιο της διαβούλευσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη, για την επέκταση του Μετρό προς το Δυτικό Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Στόχος, η δημιουργία και κατάθεση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, που θα φέρει την υπογραφή όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών, που ζουν στη δυτική Θεσσαλονίκη. Επισημαίνεται πως η γραμμή του Μετρό προς το Ωραιόκαστρο θα εξυπηρετήσει περίπου 200.000 κατοίκους όμορων περιοχών

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12.00, στην αίθουσα δημοτικών συνεδριάσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.