Α.Γαβότσης: “Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους”

sxol d4Επίθεση στην δημοτική αρχή του Ωραιοκάστρου εξαπέλυσε σε ανοκοίνωση του με αφορμή την κατάρρευση τμήματος της οροφής στο κτήριο όπου στεγάζεται το γυμνάσιο και το Λύκειο του Δρυμου ο Αστέριος Γαβότσης «Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Η εγκληματική αδιαφορία της δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου και η ‘‘ανεύθυνη υπευθυνότητα’’ αυτών, που διοικούν το δήμο, έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές δεκάδων μαθητών που φοιτούν στο γυμνάσιο – λύκειο του Δρυμού», αναφέρει ο κ. Γαβότσης. Όπως λέει τον περασμένο Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 7 Ιουνίου μέλη της παράταξης της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» είχαν επισκεφθεί το χώρο του σχολείου (δείτε σχετικές φωτογραφίες) και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την άσχημη κατάσταση, που βρισκόταν η οροφή στο χώρο της εισόδου του σχολείου, όπου οι μαθητές όχι μόνο περνούν κατά την είσοδο ή έξοδό τους αλλά πολλές φορές αναγκάζονται να κάνουν τα διαλείμματα τους εκεί.

Μετά την επίσκεψη αυτή ο κ. Γαβότσης είχε φέρει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο, η δημοτική αρχή ακολουθώντας τη συνήθη της τακτική αδιαφόρησε ενώ ακόμη και όταν είχε σταλεί σχετικό έγγραφο από τη διεύθυνση του σχολείου ζητώντας από τη διοίκηση του δήμου να μεριμνήσει σχετικά η δημοτική αρχή αρκέστηκε σε μια επίσκεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου στο χώρο του σχολείου.

«Η παράταξη μας είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το θέμα αυτό καθώς πιστεύουμε ότι η ασφάλεια των παιδιών μας πρέπει να αποτελεί θέμα υψίστης σημασίας. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε. Το χθεσινό περιστατικό ανέδειξε για πολλοστή φορά τη γύμνια της δημοτικής αρχής, η οποία ασχολείται με το θεαθήναι παραμελώντας τα πραγματικά προβλήματα του δήμου Ωραιοκάστρου», τονίζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» και συμπληρώνει: «Ο δήμος μας χρειάζεται δημοτική αρχή με εμπειρία, στόχους και όρεξη για δουλειά. Οι εποχές των λίγων και των ανεύθυνων σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν. Ο Μάιος είναι κοντά».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.