Α. Πολυχρονίδης για δήμαρχο Ωραιοκάστρου: Η καρέκλα του Δημάρχου και το ειδικό βάρος της…!

Α. Πολυχρονίδης για δήμαρχο Ωραιοκάστρου:
Η καρέκλα του Δημάρχου και το ειδικό βάρος της…!

‘Οταν ως διοίκηση επί δυόμιση χρόνια δεν έχεις κάνει τίποτε απολύτως για την συντήρηση του οδικού δικτύου και απλά σήμερα διαπιστώνεις ότι αυτό βρίσκεται σε πλήρη εγκατάληψη, όταν ψευδώς ισχυρίζεσαι ότι επί δεκαετίες δεν έχει συντηρηθεί το οδικό δίκτυο ενώ μόνο η προηγούμενη διοίκηση στην πενταετή θητεία της έδωσε 3,8 εκ. Ευρώ για τη συντήρηση του, όταν ο νομοθέτης σου δίνει την δυνατότητα ως διοίκηση και ΧΩΡΙΣ την συγκατάθεση της αντιπολίτευσης, κάθε χρόνο να επενδύεις στην συντήρηση 1.5 εκ. ευρώ και εσύ δεν έκλεισες ούτε μία λακούβα, δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα, όταν οι 828.000 ευρώ τών τόκων του δανείου -που θα χρεώσουν τον δημοτικό προυπολογισμό για τα επόμενα 15 χρόνια (18.500E/μήνα), θεωρείται χρηστή διαχείρηση των χρημάτων των δημοτών, όταν αντί να ασχοληθείς με τα προβλήματα του τόπου τρέχεις απο κανάλι σε κανάλι συμμετέχοντας στην δυσφήμηση του τόπου σου, αλήθεια γιατί; τότε κάτι πάει στραβά με την διοίκηση αυτού του τόπου!

Ένα είναι σίγουρο: η έλλειψη στοιχειώδους ικανότητας προγραμματισμού της συντήρησης του οδικού δικτίου φέρει το όνομα και την υπογραφή του Δημάρχου Παντελή Τσακίρη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.