Α.Τ.Ι.Α συνέλαβε ο φακός του Νίκου

Ο φακός του Νίκου Φωτιάδης συνέλαβε Α.Τ.Ι.Α στον Όλυμπο στο λούκι του Μιτικα.
image
Ο όρος Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα αναφέρεται σε αντικείμενα τα οποία εμφανίζονται στον ουράνιο θόλο ή μερικές φορές και στο διάστημα, και δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε γνωστά ανθρώπινα κατασκευάσματα ή σε αντίστοιχες δημιουργίες της φύσης.Τα ΑΤΙΑ έχουν συνδεθεί εδώ και χρόνια με την ύπαρξη ευφυών όντων από άλλους πλανήτες και τις επισκέψεις τους στον πλανήτη μας. Κατά τη θεωρία αυτή, τα ΑΤΙΑ είναι τα μεταφορικά σκάφη των εξωγήινων αυτών όντων από τον πλανήτη τους στον δικό μας ή και αλλού.
Αναλυτές εχουν πάρει το βίντεο και πιστοποίησαν οτι καμία ανθρώπινη παρέμβαση δεν εχει γίνει και το αντικείμενο αυτο ειναι πέρα ως πέρα αληθινό! Η διέλευση του αντικειμένου,είπαν οτι ήταν άνω των 30.000-40.000 χιλιομέτρων και ετσι δεν μπορει να ήταν κάποιο πουλί ή κάτι αντίστοιχο…

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε νίκο αυτό το αντικείμενο σίγουρα ειναι αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο.Αν είναι εξωγίηνο κατασκεύασμα η ανθρώπινο δεν το γνωρίζω.Η αποψή μου είναι ότι είναι σίγουρα εξωγίηνης προέλευσης διότι τέτοια ταχύτητα που κινήται είναι αδύνατον να το εχουν κατασκευάσει άνθρωποι.Σου δίνω τα συγχαρητήρια μου για την αναφορά σου πάνω στο βιντεάκι σου, όπου με αγάπη και ζήλο μας τα χαρίζεις έτσι ώστε να μπορούμε μαζί σου να μοιραζόμαστε τις πιο απίθανες καταστάσεις , και να μας θιμίζουνε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το απέραντο άπειρο που μας περιβάλει.Να είσαι πάντα δυνατός.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.