Αntigraffiti εργασίες απο τον δήμο Παύλου Μελά – Καθάρισε η πόλη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες antigraffiti σε πινακίδες και καθρέφτες ορατότητας

Ολοκληρώθηκε εδώ και λίγες μέρες η αφαίρεση αυτοκόλλητων και γκράφιτι από όλες τις πινακίδες (οδοσήμανση, ονόματα οδών κτλ) και τους καθρέφτες ορατότητας σε όλο τον Δήμο Παύλου Μελά, με τη χρήση νέων ειδικών υλικών.
«Η κουλτούρα του graffiti έχει ρίζες στην κουλτούρα του δρόμου και είναι πραγματικά μια μορφή τέχνης όταν αυτή γίνεται ελεγχόμενα και με σκοπό τον εξωραϊσμό της πόλης. Ωστόσο ισοδυναμεί με βανδαλισμό όταν γίνεται πάνω σε ιστορικά μνημεία, όπως είναι το μνημείο των πεσόντων στην πρόσοψη του Δημαρχείου Παύλου Μελά και σε δημόσια περιουσία, την οποία πληρώνει αδρά ο πολίτης σε καιρούς οικονομικά δύσκολους» δήλωσε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και συνέχισε λέγοντας ότι «στόχος είναι να απαλλαγεί ο Δήμος Παύλου Μελά από την επικίνδυνη και αντιαισθητική κατάσταση που επιβάλλουν με κακογουστιά και ανευθυνότητα, όσοι καταστρέφουν τις πινακίδες και βάζουν καθημερινά σε κίνδυνο χιλιάδες συμπολίτες μας. Ο Δήμος μας θα επιμείνει όσο χρειαστεί για να κατοχυρώσει το δικαίωμα όλων των πολιτών στην κυκλοφοριακή ασφάλεια και την καλαισθησία».
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.