Βασίλης Μαλασίδης – Ο 17χρονος από το Ωραιόκαστρο που διακρίνεται σε μαθητικούς διαγωνισμούς

Συγχαρητήρια Π. Τσακίρη στον 17χρονο Β. Μαλασίδη από το Ωραιόκαστρο που διακρίνεται σε μαθητικούς διαγωνισμούς

 Ο Βασίλης Μαλασίδης αν και είναι μόλις 17 χρονών έχει πετύχει σπουδαίες διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς, ήταν ο πιο μικρός σε ηλικία μαθητής που προκρίθηκε σε Διεθνή Ολυμπιάδα Οικονομικών και αποτελεί ενεργό μέλος ομάδας μαθητών, που επινόησαν μια επιχειρηματική ιδέα με στόχο την μείωση της επισιτιστικής ανασφάλειας σε περιοχές της Αφρικής. Ο Βασίλης είναι μαθητής της Γ΄ Τάξης του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κατοικεί στο Παλαιόκαστρο.
 Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συνάντησε τον 17χρονο μαθητή σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου και τον συνεχάρη για την λαμπρή πορεία του στο χώρο της εκπαίδευσης. Στη συνάντηση συμμετείχαν η μητέρα του Βασίλη, Κατερίνα Δανελάκη και ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Καρασαββίδης.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
 «Οι διακρίσεις σου Βασίλη είναι σπουδαίες, νιώθουμε υπερήφανοι διότι είσαι συνδημότης μας. Εύχομαι ολόψυχα να πετύχεις τους στόχους σου και να εισαχθείς στην Ιατρική Σχολή που επιθυμείς. Η πορεία σου ως τώρα είναι λαμπρή και ελπίζω να αποτελεί παράδειγμα και για άλλα παιδιά. Ως δημοτική αρχή είμαστε δίπλα σου, στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε την προσπάθειά σου. Συγχαρητήρια για όσα έχεις πετύχει και εύχομαι αυτά που θα πετύχεις στο μέλλον να είναι ακόμη πιο σπουδαία. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς σου και στους εκπαιδευτικούς σου. Στο πρόσωπό σου διακρίνουμε το Ωραιόκαστρο που μας κάνει περήφανους», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στον 17χρονο Βασίλη Μαλασίδη.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται, στέκεται και εσωτερικός χώρος
 Ο έφηβος μαθητής ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου και συζήτησε μαζί του για τους μελλοντικούς στόχους που έχει θέσει. «Σκέφτομαι να εισαχθώ στην Ιατρική Σχολή. Επικεντρώνομαι στο στόχο μου και ελπίζω να τα καταφέρω», είπε ο Βασίλης Μαλασίδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Βασίλης εκτός από διακεκριμένος μαθητής είναι πολύ καλός αθλητής του Ταε Κβο Ντο και της κολύμβησης.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.