Βιβλιοπαρουσίαση στο Active school Κ.Δ.Α.Π. Λητής Ωραιοκάστρου 

Βιβλιοπαρουσίαση στο Active school Κ.Δ.Α.Π. Λητής Ωραιοκάστρου

Την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, στις 18:30 το πρωί, ο Παύλος Παπαδόπουλος πρόκειται να παρουσιάσει το παραμύθι, που πρόσφατα εξέδωσε με τίτλο: Ο Μικρός Βοσκός και η Πριγκίπισσα.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος αποδέχθηκε την πρόταση της κυρίας Φανής Παναγιώτου, υπεύθυνης του Active school Κ.Δ.Α.Π. Λητής και θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης. Ο συγγραφέας του έργου, θα πραγματοποιήσει διάλεξη για το παραδοσιακό ελληνικό παραμύθι σε μικρούς και μεγάλους. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση, στην οποία θα ακουστούν ενδιαφέροντα πράγματα, για μια άγνωστη στους περισσότερους πτυχή της ελληνικής παράδοσης.

Το παραμύθι θα διαβάσει η καταξιωμένη ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Νέλυ Δελλή.

Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Γεωργία Κατσαρου.

-Ο Παύλος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1978 στη Δράμα, μεγάλωσε στις Σέρρες και έζησε στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Από το 1996 εργάζεται στο δημόσιο σε διάφορες διοικητικές θέσεις. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, της Σχολής Αστυφυλάκων της Αστυνομικής Ακαδημίας, της Σχολής Επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης ΕΛ.ΑΣ., και της Σχολής Ελληνικού Πολιτισμού, του Τμήματος Ανθρωπιστικών. Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εξειδικεύτηκε στο ελληνικό παραδοσιακό παραμύθι. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.