Βρέθηκε ο ηλικιωμένος απο την Χαλκιδική – Σημαντική η συμβολή της Εθ.Ελ.Ο.Δ Δρυμού

Βρέθηκε ο ηλικιωμένος απο την Χαλκιδική – Σημαντική η συμβολή της Εθ.Ελ.Ο.Δ Δρυμού

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του κυρίου Ναούμ Χρήστου που χάθηκε εχθές από το σπίτι του στο Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Ο κύριος Χρήστος βρέθηκε απο έναν βοσκό της περιοχής και επέστρεψε στην οικογένειά του, είναι καλά στην υγεία του και ευχαριστεί όλους όσους πήραν μέρος στην αναζήτησή του. Στην πρώτη  αποστολή της Εθ.Ελ.Ο.Δ Δρυμού Ωραιοκάστρου είχαν την χαρά να έχουν την καλύτερη εξέλιξη στο περιστατικό, κι εύχονται το ίδιο να συμβαίνει πάντα!
Η Εθελοντική Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Δρυμού (Εθ.Ελ.Ο.Δ Δρυμού) ξεκίνησε τις εγγραφές της.
Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στις σελίδες τους στο facebook,στο instagram αλλά και στους αρμόδιους της ομάδας.

 Ο πρόεδρος της Εθ.Ελ.Ο.Δ Δρυμού , Γιάμπαστος Νικόλαος, δήλωσε στο oraiokastro24:
Η δημιουργία της ομάδας, έγινε με σκοπό την δραστηριοποίησή μας σε αυτό που ονομάζεται εθελοντική προσφορά στον συνάνθρωπο αλλά καί γενικότερα στο περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Η αγάπη σ’ αυτό που κάνουμε, είναι που δίνει αξία στις δραστηριότητές μας, και η χαρά μας καθρεφτίζεται στα πρόσωπα αυτών που βοηθούμε, δίνοντας το στίγμα πως η ανθρωπιά δεν χάθηκε, όπως κι η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Ως νεοσύστατη ομάδα λοιπόν, αυτό που χρειαζόμαστε είναι η βοήθεια όλων των μελών ανάλογα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που μπορεί να έχει ο καθένας, αλλά και τα καινούρια ταλέντα που μπορεί κάποιος να ανακαλύψει στον εαυτό του μέσα από τις ανάγκες και τις δραστηριότητες της ομάδας. Ξεκινάμε λοιπόν όλοι μαζί, δίνοντας αξία στον περισσευούμενο χρόνο μας.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.