Βρέθηκε ο ηλικιωμένος που εξαφανίστηκε απο τη Θεσσαλονίκη

 

Η περιπέτεια του κ. Ιορδάνη Λαζαρίδη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Λαζαρίδης, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

 Ο Λαζαρίδης Ιορδάνης, 63 ετών, την 12/04/21 εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στον Εύοσμο, Θεσσαλονίκης, όταν βγήκε για να κάνει την καθιερωμένη του μεσημεριανή βόλτα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 13/04/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

 

Η υπηρεσία Silver Alert, λίγο μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, τα ξημερώματα της 14/04/2021, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος, εντοπίστηκε περιπλανώμενος στην περιοχή του Λευκού Πύργου, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Ιορδάνης είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά του.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.