Βρέθηκε ο ράπερ με την βοήθεια του Csi Institute και της αστυνομίας

Βρέθηκε ο ράπερ με την βοήθεια του Csi Institute και της αστυνομίας

Ο 24χρονος ράπερ, πουαγνοείτο από τηνπερασμένη Δευτέρα και εντοπίστηκε τα χαράματα του Σαββάτου έδωσε για αρκετές ώρες κατάθεση στους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να εξαφανιστεί.

Αμέσως μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σεψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες. Πηγή από το περιβάλλον του νεαρού μουσικού ανέφερε στην ιστοσελίδα ότι ο 24χρονος δεν είναι καλά και χρήζει βοηθείας.

Σε όλη της διάρκεια της εκπομπής υπήρξαν αρκετές πληροφορίες από τηλεθεατές, που κινητοποιήθηκαν για να βρεθεί ο 24χρονος Λάμπρος, ενώ υπήρξε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. στην Περαία Θεσσαλονίκης, όπου έφταναν πληροφορίες που ερευνούσαν οι εθελοντές μες τη νύχτα. Λίγο πριν το τέλος της εκπομπή λοιπόν φιλικό πρόσωπο του Lamanif, επιβεβαίωσε μία πληροφορία για το που βρίσκεται ο ράπερ, καθώς έφτασε στο σημείο που του είχαν πει και τον είδε.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης απο την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε με την υπόθεση και συνομίλησε πολλες φορές με τα συγγενικά πρόσωπα του ραπερ. Σήμερα Σάββατο φτάνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.