Βρέθηκε σώος ο ηλικιωμένος απο την Θεσσαλονίκη

Η περιπέτεια του κ. Κωνσταντίνου Σαχινίδη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Σαχινίδης, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 90χρονος χάθηκε την 06/06/2019, από το σπίτι του στην περιοχή της Γερακαρούς, Θεσσαλονίκης.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 06/06/2019, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, 07/06/2019 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε από κλιμάκιο του ΟΦΚΑΘ και πολίτες, εθελοντές αναζήτησης, σε ρέμα, κοντά στην περιοχή της Γερακαρούς. Ο κ. Σαχινίδης είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά του.

 

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.