Βραδιές κινηματογράφου στον κήπο του Ι.Ν.Κοιμησεως της Θεοτόκου

ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Με την ευκαιρία της έναρξης της θερινής περιόδου αλλά και της λήξης μιας δημιουργικής σεζόν των δύο Χορωδιακών Συνόλων της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, της Γυναικείας Χορωδίας “Eu Choralis” και του Εργαστηρίου Παιδικής Χορωδίας «Σολ», σας προσκαλούμε την Πέμπτη 11 Ιουνίου και ώρα 9:30μ.μ. στην πρώτη εκδήλωση των Βραδινών Κινηματογράφου στον Κήπο της Εκκλησίας, όπου θα προβληθεί το εμβληματικό μιούζικαλ «Βιολιστής στη Στέγη», το οποίο φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια από τη θεατρική του πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη.
Η κινηματογραφική έκδοση του Βιολιστή με την εκπληκτική μουσική, τις χορογραφίες και ένα επιτελείο σημαντικών ηθοποιών με πρώτο τον θρυλικό Τοπόλ, είναι ένας ύμνος στη ζωή, στην αγάπη για την οικογένεια αλλά και τον πόνο του ξεριζωμού από την πατρίδα. Άλλωστε και στην πόλη μας παίζεται ήδη η καταπληκτική αυτή παράσταση με πρωταγωνιστή το Γρηγόρη Βαλτινό, μια παράσταση που σπάει τα ταμεία!
Τα Χορωδιακά μας Σύνολα διέγραψαν και φέτος μια πολύ σπουδαία πορεία, προσφέροντας στο κοινό του Ωραιοκάστρου μουσικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου δείχνοντας έναν άλλο δρόμο για τον πολιτισμό στον τόπο μας. Το πολυθεματικό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι το Νοέμβριο, η Χριστουγεννιάτικη συναυλία με καλεσμένο το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής του Ι.Ν. Αναλήψεως Θεσσαλονίκης το Δεκέμβριο, η μουσική βραδιά «Τραγουδώντας την Αγάπη 2015» το Φεβρουάριο, η μοναδική μουσική παράσταση-σταθμός λίγο πριν το Πάσχα με τίτλο «Το Μέλος του Πάθους-από την Ανατολή στη Δύση», με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών μέσα στην Εκκλησία μας και η πρώτη ανεξάρτητη συναυλία του Εργαστηρίου Παιδικής Χορωδίας «Σολ» τον Μάιο, άφησαν το πολιτιστικό στίγμα της Ενορίας μας στη τοπική μας κοινωνία. Εξάλλου, την Κυριακή 7 Ιουνίου η Χορωδία «Σολ» συμμετέχει σε χορωδιακή συνάντηση που θα γίνει στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό, στο Φίλυρο.
Θα χαρούμε να ανταμώσουμε στις Βραδιές Κινηματογράφου στον Κήπο της Εκκλησίας μας, την Πέμπτη 11/6, στις 9:30μ.μ.
Καλό καλοκαίρι!
image

Μπορείτε να ενημερώνεστε:
• facebook: Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου
• twitter: Ι.Ν.Κ.Θ.Ωραιοκάστρου
• wordpress: koimisitheotokouoraiokastrou.wordpress.com
• e mail: [email protected]
• Τ. 2310 696296

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.