Γαβρόγλου: «Πολεμικές» οι επιχειρήσεις της αστυνομίας στις καταλήψεις. Το θέμα δεν ήταν τα παιδιά στις καταλήψεις, το θέμα ήταν να τρομοκρατηθούν όλοι οι υπόλοιποι

Γαβρόγλου: «Πολεμικές» οι επιχειρήσεις της αστυνομίας στις καταλήψεις. Το θέμα δεν ήταν τα παιδιά στις καταλήψεις, το θέμα ήταν να τρομοκρατηθούν όλοι οι υπόλοιπο

Στις αστυνομικές επιχειρήσεις σε υπό κατάληψη κτίρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο πρώην υπουργός παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Γαβρόγλου.

Ο κ. Γαβρόγλου ξεκαθάρισε ότι δεν ανέχεται, όπως είπε με κανένα τρόπο να πετάει τσιμεντόλιθο κανείς, εναντίον κανενός, ενώ σε ερώτηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέδωσε ανακοίνωση καταδίκης για τις καταλήψεις, ο Γαβρόγλου χαρακτήρισε «αστεία» την ερώτηση και είπε ότι θα έπρεπε να βγει καταδικαστική ανακοίνωση και για την αστυνομία, γιατί όπως είπε στο Κουκάκι επρόκειτο για «πολεμική επιχείρηση. Μένω τέσσερις δρόμους παρακάτω, γιατί έπρεπε να κλείσει μπροστά στο σπίτι μου ο δρόμος;»

«Το θέμα δεν ήταν τα παιδιά που ήταν στην κατάληψη-που ενδεχομένως και κακώς ήταν στην κατάληψη- το θέμα ήταν να τρομοκρατηθούν οι υπόλοιποι. Το θέμα ήταν να φανεί ότι ο νόμος και η τάξη είναι εδώ», δήλωσε ο κ. Γαβρόγλου.

«Η συμπεριφορά της αστυνομίας με το να κλείνει τους δρόμους, να πετάνε ελικόπτερα πάνω από τα σπίτια μας μέχρι πολύ αργά το βράδυ, με τις μοτοσικλέτες να βουίζουν μπρος πίσω, τι ακριβώς ήταν; Ένα δημοκρατικό χάιδεμα;»

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.