Για “κλείσιμο” πάει η Φιλοζωική Ωραιοκάστρου Έκκληση για ενίσχυση ζητάει

Η φιλοζωική Ωραιοκάστρου “Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου” ανακοινώνει οτι τα οικονομικά του συλλόγου δεν επιτρέπουν την δράση του ως προς τα αδέσποτα και καταγγέλλουν την μη στήριξη απο πλευράς δήμου. Κάνουν έκκληση για τροφές, αμπούλες, αντιπαρασιτικά και οικονομική ενίσχυση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

Στην φζΩ βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν μας επιτρέπει να δεχόμαστε κλήσεις που αφορούν τα αδέσποτα. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία απολύτως στήριξη από τον Δήμο Ωραιοκάστρου, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τα αδέσποτα. Συγκεκριμένα:

1) Οι γιατροί που είχαν συμβάσεις για στειρώσεις και περίθαλψη των ζώων παραμένουν εδώ και 2 χρόνια απλήρωτοι. Απλήρωτος παραμένει και ο περισυλλογέας σκύλων. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να απευθυνθεί κάποιος σε έκτακτη περίπτωση στον αντίστοιχο επαγγελματία.
2) ΔΕΝ υπάρχει καταφύγιο για τα αδέσποτα, ούτε καν για τα άρρωστα και τραυματισμένα ζώα. Ο Δήμος Ωραιοκάστρου ΔΕΝ διεκδίκησε καν χρήματα από τα ταμεία που διαθέτει η ΕΕ, όπως έκαναν πολλοί δήμοι.
3) ΔΕΝ παρέχει τροφές για τα αδέσποτα.

Σαν φιλοζωική δεν διαθέτουμε τα μέσα για τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες και τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των εγκαταλελειμμένων αδέσποτων. Τα μέλη μας ήδη περιθάλπουν και φροντίζουν πάρα πολλά αδέσποτα που φιλοξενούν στις οικίες τους και στον δρόμο σε καθημερινή βάση με ιδίους πόρους. Καθημερινά δίνουν έναν απίστευτο αγώνα με τους καλοκαιρινούς μήνες να δυσκολεύουν ακόμα τα πράγματα.

Σας ευχαριστούμε για τα πολλά likes σας, παρόλα αυτά βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, κατά την οποία χρειαζόμαστε την έμπρακτη υποστήριξή σας. Γι αυτό κάνουμε έκκληση για τροφές, αμπούλες, αντιπαρασιτικά και οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας.

Για πληροφορίες και έκτακτα περιστατικά παρακαλούμε απευθυνθείτε στον υπεύθυνο τομέα του Δήμου:
Παπουτσάκη Νατάσα (2313 304084)
Παναγιωτίδης Χρήστος (6983251388)
Ζιακούλης Ηλίας (6947992921)
Καλογερακος Νίκος 6973 376 888 και 6931 375 494

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η φιλοζωικη Ωραιοκάστρου δεν πάει για κλείσιμο.
    Απλά βάζει τα πράγματα στην θέση τους, στους πραγματικά υπεύθυνους για τα ζώα, το Δήμο. Ωραιοκάστρου.
    ΖΗΤΆΜΕ βοήθεια από το κοσμο για δύο λογους
    Πρώτα γιατί ο Δήμος με την αδιαφορία του μας ανάγκασε να πληρώνουμε από την τσέπη μας τα εξωδα που έπρεπε να, καλύψει ο ιδιος
    Δεύτερων – τι ποιο φυσιολογικό από το μία που βοηθάμε το κοσμο να μας βοηθήσετε και εσείς. Όλοι δεν ενδιαφερόμαστε για τα ζώα???

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.