Για πρώτη φορά στην Β’ κατηγορία ο ΔΑΣΩ

ΔΑΣ Ωραιοκάστρου
Για 1η φορά στην Β κατηγορία

Έγραψε ιστορία σήμερα στο γήπεδο του Ωραιοκάστρου ο τοπικός ΔΑΣΩ, κερδίζοντας στον αγώνα play-off την Μακεδονία Καλαμωτού και ανεβαίνοντας για 1η φορά στην ιστορία του, στην Β κατηγορία.
Οι δύο ομάδες κατέβηκαν με μπόλικο άγχος στον αγωνιστικό χώρο και μετά από ένα «στεγνό» πρώτο μέρος, ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου «χτύπησε» στα τελευταία λεπτά. Με ένα γκολ του Κόντου στο 78’΄και ένα του Ορφανίδη τρία λεπτά πριν το τέλος, ο ΔΑΣΩ επικράτησε με 2-0 του Καλαμωτού, «εξαργυρώνοντας» την πολύ καλή πορεία που πραγματοποίησε φέτος αλλά και την 2η θέση, με τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου.
Η ομάδα του Ωραιοκάστρου κράτησε για 9ο παιχνίδι αήττητη την έδρα της, μετρώντας μαζί με του πρωταθλήματος, έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Αξιοσημείωτη επίσης η δυναμική παρουσία του κόσμου, ο οποίος υπολογίζεται περίπου στους 300 φιλάθλους, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο του Ωραιοκάστρου, γι” αυτό το ματς-γιορτή.
ΔΑΣΩ: Καζάντζης, Κοκκκίνης, Σταματίου, Μποτίας Β., Νουφριάδης, Μπεκράι, Κόντος, Ορφανίδης, Χασιρζόγλου, Στεφανίδης, Φαρμάκης
ΚΑΛΑΜΩΤΟ: Γκιζέλης, Μαλτέζος, Δημογλίδης, Μιχαηλίδης, Χατζής, Ιωαννίδης, Κουνόπουλος, Θεοδωρίδης, Φόλας, Χαλκίδης, Τζίτζικας
Διαιτησία: Χανίδης (Συμεωνίδης-Κουφός)
IMG_20170408_164054

IMG_20170408_163939

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.