Για την 9χρονη Ανθή, τα άσχημα όνειρα έγιναν παραμύθι – Η Ανθή πάσχει απο εγκεφαλική παράλυση

Για την 9χρονη Ανθή, τα άσχημα όνειρα έγιναν παραμύθι – Η Ανθή πάσχει απο εγκεφαλική παράλυση

H μικρή μας Ανθή είναι μοναχοπαίδι, και ένα κορίτσι με μεγάλη πίστη και διάθεση να βιώσει νέες εμπειρίες και γεγονότα που θα την κάνουν ακόμα πιο δυνατή. Η Ανθή ζήτησε να αποκτήσει ένα δωμάτιο με θέμα την αγαπημένη της ταινία, Frozen! Μάλιστα, ζήτησε μια χαρακτηριστική λεπτομέρεια, να έχει το κρεβάτι της δύο σκαλάκια ώστε να είναι υπερυψωμένο! Παρόλο που έχει μία δυσκολία με το ποδαράκι της, η θέλησή της ήταν τόσο μεγάλη που ήθελε να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο για να εκπληρωθεί η επιθυμία της με τον πιο όμορφο τρόπο!

Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή! Δε μπορούσε να πιστέψει το τελικό αποτέλεσμα και αυτό που τελικά θα αντίκρυζε. Μετά από πολλή δουλειά και κατασκευές, βαψίματα και συναρμολογήσεις, έφτασε ι η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης του ονειρεμένου δωματίου. Μόνο ένα πράγμα έλειπε! Να προσθέσουν οι καλές νεράιδες τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να αποκτήσει το δωμάτιο την τελική του μορφή. Έτσι, ξεκίνησαν με μεγάλη χαρά και άπειρη νεραϊδόσκονη να διακοσμούν και να τοποθετούν όλα τα αντικείμενα, φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Όταν όλα ήταν έτοιμα, φώναξαν την Ανθή να περάσει στο δωμάτιό της, μετά από ένα συνθηματικό χτύπημα στην πόρτα. Τοκ-τοκ… Μπαίνει… Και… Αρχίζει να φωνάζει από τη χαρά της! Δεν ήξερε τι να πρωτοκοιτάξει και πού να εστιάσει! Από το κρεβάτι της, που ήταν ακριβώς όπως το είχε φανταστεί, μέχρι τον μικρό πολυέλαιο που με τα κρυσταλλάκια του έκανε το δωμάτιο μαγικό, και την τοιχογραφία με τη φιγούρα των πριγκιπισσών του Frozen περιτριγυρισμένη από χαμηλό φωτισμό που μπορούσε να αλλάζει χρώματα αν ήθελε.

Δε μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό που είχε ονειρευτεί τελικά έγινε πραγματικότητα, σε σημείο τέτοιο που μας εκμυστηρεύθηκε πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ποτέ ξανά το κρεβάτι της και αυτόν τον υπέροχο χώρο που τόσο ανυπομονούσε να αποκτήσει.

Έπειτα, αποφάσισε να παραμερίσει λίγο, ώστε  να πάει να ανοίξει και να χαρεί  με την ησυχία της τα υπέροχα δώρα που της είχαμε πάρει! Όταν ξαναμπήκαμε στο δωμάτιο για να τη χαιρετήσουμε καθώς είχε φτάσει η ώρα του αποχωρισμού, αντικρίσαμε την Ανθή με τον φωτιζόμενο καθρέφτη της να δοκιμάζει τα κοκαλάκια της και να δείχνει τόσο ευτυχισμένη, λέγοντάς μας πως από εδώ και στο εξής θα βλέπει τη Frozen στα όνειρά της. Ήταν ένα πανέμορφο και πολύ συγκινητικό θέαμα!

Όλη η οικογένεια ήταν πολύ συγκινημένη και χαρούμενη και μας αποχαιρέτησε με δάκρυα χαράς!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.