Γ.γ. ΔΟΕ για τα αγγλικά στα νηπιαγωγεία: Μη μας συνδέετε με αυτά που είπε η κ. Σκούφα, εμείς δεν έχουμε ψεκασμένα επιχειρήματα

Γ.γ. ΔΟΕ για τα αγγλικά στα νηπιαγωγεία: Μη μας συνδέετε με αυτά που είπε η κ. Σκούφα, εμείς δεν έχουμε ψεκασμένα επιχειρήματα

“Μη μας συνδέετε με αυτά που είπε η κ. Σκούφα, εμείς δεν έχουμε ψεκασμένα επιχειρήματα”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο γενικός γραμματέας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Σταύρος Πετράκης, συμπληρώνοντας ότι “μας υποτιμά πάρα πολύ όλους αυτή η επιχειρηματολογία της, υπάρχουν σοβαρότερες προσεγγίσεις στον χώρο της κ. Σκούφα, όπως αυτή του κ. Φίλη”.

Ο κ. Πετράκης σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι και η ΔΟΕ και οι πανεπιστημιακοί τάχθηκαν κατά της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας στα νηπιαγωγεία, γιατί δεν είναι η κατάλληλη ηλικία για κάτι τέτοιο.

“Οι πρόεδροι των παιδαγωγικών τμημάτων όλης της χώρας, τάχθηκαν κατά της εισαγωγής των αγγλικών στα νηπιαγωγεία”, τονίζοντας, ότι στην προσχολική εκπαίδευση, μόνο η Πολωνία και η Κύπρος έχουν ξένη γλώσσα.

“Δεν μπορεί η κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας να ακούει τους ειδικούς, αλλά να μην το κάνει σε άλλα θέματα, δεν υπάρχει μόνο ο Τσιόδρας στην υγεία, υπάρχουν και σε άλλους τομείς ειδικοί και η κ. Κεραμέως δεν τους έχει συμβουλευτεί στον τομέα της Παιδείας”, δήλωσε τέλος ο κ. Πετράκης.

ΗΧΗΤΙΚΟ

Η αναφορά στα ψεκασμένα επιχειρήματα από το 0:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.