Δάκης Μανουσάκης για το σκέπαστρο στο δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

0
1822

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

E- mail: anex.kin.wraiokstrou@gmail.com

 http://kianpowraiokastrou.blogspot.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

05-06-2018

Και λέγαμε τι ακριβώς έλειπε από το δήμο μας. Αναρωτιόμασταν όλα αυτά τα χρόνια για ποιο λόγο δεν προχωράμε μπροστά. Και στύβαμε το μυαλό μας ποιο είναι το έργο που δεν έχει γίνει…

Την Παρασκευή 1-06=2018 το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσουν οι συζητήσεις- διαπραγματεύσεις για τη σύναψη δανείου ύψους 1.5 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα που θα διατεθούν για να κατασκευαστεί σκέπαστρο στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Προφανώς η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου θεωρεί, πως έλυσε όλα τα σοβαρά προβλήματα και πλέον ασχολείται με τα λιγότερο σημαντικά. Την ώρα, που ο δήμος παρουσιάζει σημάδια διάλυσης σε υποδομές και έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα, αυτοί που διοικούν θέλουν να πάρουν δάνειο για να κατασκευάσουν σκέπαστρο στο κολυμβητήριο.

Αλήθεια μπορεί έστω και ένας, από τον δήμαρχο μέχρι τον κάθε δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης, να μας εξηγήσει τη λογική που τους οδήγησε να προκρίνουν αυτό το έργο έναντι άλλων; Τους προκαλούμε και περιμένουμε την απάντηση τους. Όπως επίσης αναρωτιόμαστε, αν ο δήμος Ωραιοκάστρου, με τα τεράστια οικονομικά ελλείμματα μπορεί να πάρει το συγκεκριμένο δάνειο.

Δάκης Μανουσάκης- Επικεφαλής  δημοτικής προοδευτικής παράταξης κίνησης ανεξάρτητων πολιτών Ωραιοκάστρου.

Τηλ. 6932 613200

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.