Δήμος Ωραιοκάστρου:Οριστική λύση στο ζήτημα ύδρευσης της Μυγδονίας

Οριστική λύση στο ζήτημα ύδρευσης της Μυγδονίας-Προχωρά ένα από τα μεγαλύτερα έργα των τελευταίων ετών για τον Δήμο Ωραιοκάστρου

Δελτίο Τύπου

Ένα από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων ετών για τον Δήμο Ωραιοκάστρου, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της Μυγδονίας, υλοποιείται πλέον χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση.

 

Οι Δημοτικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μυγδονίας θα μπορούν μέσω της υπογραφής σύμβασης μεταξύ του δήμου Ωραιοκάστρου και αναδόχου εταιρίας, να έχουν βελτίωση της ποιότητας, αλλά και της ποσότητας του νερού.

 

Σήμερα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ω. Νικόλαος Παπαδόπουλος και ο εκπρόσωπος της εταιρίας, που ανέλαβε την κατασκευή του έργου συνυπέγραψαν σύμβαση για την «Ενοποίηση – Επέκταση του υφιστάμενου υδρευτικού δικτύου της Τ.Κ Μελισσοχωρίου με τα υδρευτικά δίκτυα της Δ.Κ. Λητής και της Δ.Κ. Δρυμού για τη βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας πόσιμου νερού στις δημοτικές κοινότητες της Δ.Ε. Μυγδονίας του δήμου Ωραιοκάστρου».

 

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Η απόφαση ένταξης του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014 -2020» ελήφθη από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον οποίο η Διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου ευχαριστεί θερμά.

 

Η προθεσμία περάτωσης του έργου είναι 14 μήνες, με αφετηρία την υπογραφή της σύμβασης.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.