Δήμος Ωραιοκάστρου: Ο τραγέλαφος μοιάζει να μην έχει τέλος…

Ο τραγέλαφος μοιάζει να μην έχει τέλος…

Τον τελευταίο καιρό, εμείς οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Πολιτείας με Όραμα»,

πέφτουμε θύματα υβριστικών και χυδαίων λιβελλογραφημάτων από παρασκηνιακούς και άθλιους κονδυλοφόρους, που έχουν έναν και μοναδικό σκοπό: να «τυφλώσουν» και να οδηγήσουν σε σπίλωση χαρακτήρων.
Ας πούμε λοιπόν δυο λόγια.
Η επιλογή ορισμένων να εγκαταλείψουν το καράβι αμέσως μετά την ετυμηγορία των δημοτών, σαφώς δεν είχε …θεσμικά χαρακτηριστικά. Έκρυβε από πίσω της θυμό, πίκρα, απογοήτευση. Το χειρότερο όμως; έκρυβε το σχέδιο «της καμένης γης».
Τον Σεπτέμβριο η νέα διοίκηση, την οποία προσπάθησαν κάποιοι να υπονομεύσουν με τη «στρατηγική» της καμένης γης, έπρεπε πάση θυσία να παραλάβει μόνο προβλήματα!
Όλοι όσοι παραμείναμε για να παλέψουμε με αυτά, είμασταν οι «προδότες».
Όλοι όσοι παραμένουμε για να υπερασπιστούμε ή ακόμα να συνεχίσουμε το έργο μας, γίναμε αυτομάτως οι «τοπικοί αποστάτες»! Ανεπανάληπτος τραγέλαφος από ξεκούραστους παραταξιακούς λιποτάκτες και συνεχιζόμενους «παρασκηνιακούς» και αποτυχημένους επικοινωνιακούς συμβούλους.
Ένα πράγμα δεν έχουν πάρει ακόμα είδηση αυτοί που προσπαθούν να στήσουν ξεδιάντροπα φερέφωνα. Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες αυτού του τόπου.
Ακόμα και με το νέο εκλογικό σύστημα, αν οι δημότες μας επιθυμούσαν να είχε ο Παντελής Τσακίρης το απόλυτο κουμάντο στον δήμο μας, θα του έδιναν από την πρώτη Κυριακή πάνω από 50%.
Όπως ήξεραν επίσης πολύ καλά, ότι έδιναν στον δεύτερο γύρο στον Παντελή Τσακίρη το 70%, με μόλις 8 δημοτικούς συμβούλους!
Το πιο σημαντικό; Γνώριζαν από τον πρώτο κιόλας γύρο ποιους έστελναν για να τους εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο, ανάμεσα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
Ως μέλη της «Πολιτεία με Όραμα», μίας παράταξης που διατηρεί την αυτοτέλειά της, κινηθήκαμε συλλογικά, σε καμία περίπτωση ατομικά.
Είμασταν όλοι ενημερωμένοι για την προσπάθεια του νέου δημάρχου, για όσο το δυνατόν ευρύτερη, μεγαλύτερη συνεργασία. Γνώριζαν όλοι τα πάντα, παρά τις αναφορές περί του αντιθέτου από τους πλέον ανεξάρτητους συναδέλφους.
– Από την αρχή υπήρξε σειρά συναντήσεων για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη νέα δημοτική αρχή, όπως επιθυμούσαν οι δημότες και επέβαλε το νέο μας εκλογικό σύστημα.
– Από την αρχή ο μόνος ο οποίος είχε «ξεκαθαρίσει» τη στάση του ήταν ο Βαγγέλης Καραστερίου.
– Από την αρχή εξελίσσονταν όλα στο φως. Τίποτα εν κρυπτώ!
– Από την αρχή αυτοί οι οποίοι «συμβούλευαν» επικοινωνιακά και όχι μόνο τον Αστέριο Γαβότση, όπως ο «σύμβουλος» κ. Ηλίας Καραγκουνίδης, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν στην παραίτηση μετά το αυτοδιοικητικό και πολιτικό Βατερλώ της παράταξης με μόλις 12% στο Ωραιόκαστρο, επιδόθηκαν στο κυνήγι μαγισσών. Και δυστυχώς συνεχίζουν ακόμα και τώρα…

Μαζί με τον Παντελή Τσακίρη συνεχίζουμε την από κοινού υπηρέτηση των συμφερόντων των συνδημοτών μας. Άλλωστε είναι και ο νέος νόμος ο οποίος επιτάσσει και υποχρεώνει τις ουσιώδεις συνεργασίες, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και μόνο. Ας κρατήσουν όσοι επιθυμούν ζωντανές τις ψευδαισθήσεις τους για αποτυχία. Εμείς κρατάμε τη δυνατή, συλλογική προσπάθεια, μαζί με τη βαθιά επιθυμία για ένα καλύτερο μέλλον.

Χρήστος Τερζής
Βαγγέλης Χατζηαντωνίου
Ηλίας Ζιακούλης
Δαμιανός Ιωσηφίδης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.