Δίπλα στους μαθητές του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης ο Σύλλογος Αποφοίτων της περιοχής

Δίπλα στους μαθητές του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης ο Σύλλογος Αποφοίτων της περιοχής

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, στέκεται δίπλα στα παιδιά της περιοχής.

Τα μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων συγκέντρωσαν σχολικά είδη για τους μικρούς φίλους της περιοχής, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθειά τους σε μία σχολική χρονιά ειδικών συνθηκών, οι οποίες διαμορφώνονται μετά την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι 49 μαθητές πρωτοβάθμιας, αλλά και οι 20 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων δικαιούνται μέριμνας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, έλαβαν στυλό, μολύβια, τετράδια και σχολικά τετράδια σπιράλ από τα μέλη του Συλλόγου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Τη δράση ανέλαβε να συντονίσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σιδηρόπουλος Θεόδωρος, ο οποίος με τη συνδρομή τριμελούς αποστολής παρέδωσε τα είδη στην υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργό του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Μαγδαληνής Ρουσσέτητου Δήμου.

Το Μέλλον ανήκει στους νέους του τόπου μας και, όπως ο Σύλλογος μας έχει δεσμευτεί, θα προσπαθεί καθημερινά να βελτιώσει την καθημερινότητα και τις προοπτικές τους.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.