ΔΑΣΩ:Όποιος έχει τη μύγα …… βλέπει παντού πολιτικές σκοπιμότητες

Δελτίο τύπου
Όποιος έχει τη μύγα …… βλέπει παντού πολιτικές σκοπιμότητες

Μόνον θυμηδία μπορεί να προκαλέσει η απάντηση – δικαιολογία του αντιδημάρχου αθλητισμού για τις διαμαρτυρίες του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου.

Ο Σύλλογος μας ,ο Δ. Α. Σ. Ωραιοκάστρου, είναι γνωστό σε όλους, ότι πάντοτε διεκδικούσε το δίκαιο και την ισονομία στην αντιμετώπιση του από την εκάστοτε δημοτική αρχή . Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού , όμως που όφειλε να το γνωρίζει ή δεν το γνωρίζει ή προσποιείται ότι δεν το γνωρίζει. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται η ανεπάρκεια του, όσον αφορά την ενασχόληση του με τα κοινά .

Επειδή η παρουσία του αντιδημάρχου αθλητισμού στα κοινά είναι μακρόχρονη δεν επιτρέπεται να εμπλέκει τα αθλητικά θέματα με πολιτικές σκοπιμότητες . Φαίνεται όμως ότι αυτή είναι η οπτική γωνία , που βλέπει τα πράγματα . Μας προβληματίζει η άγνοια του κ. αντιδημάρχου, για το πώς λειτουργούν οι Σύλλογοι. Οι διοικήσεις των Συλλόγων είναι αιρετές και όχι εγκάθετες. Δεν είναι διοικήσεις του ενός ανδρός ,όπως υπαινίσσεται ο κ. αντιδήμαρχος, αλλά είναι συλλογικό όργανο. Και τα μέλη του συνεισφέρουν αμισθί στο κοινωνικό σύνολο του τόπου τους . Η αναφορά του στον συντάκτη του κειμένου είναι προσβλητική για όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Δ. Α. Σ. Ωραιοκάστρου γιατί τα υποτιμά και τα προσβάλει. Οι ανακοινώσεις – δηλώσεις – δελτία τύπου του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου έχουν την καθολική αποδοχή όλων των μελών της διοίκησης που ενδιαφέρονται για το καλό του Συλλόγου. Αναρωτιόμαστε που αποβλέπει ο κ. αντιδήμαρχος με αυτήν του την προσβλητική στάση ή δεν θα πρέπει να αναρωτιόμαστε.

Όσον αφορά τις ώρες που έδωσε το γραφείο αθλητισμού στον Σύλλογο μας προκαλούμε τον αντιδήμαρχο αθλητισμού να κοινοποιήσει σε όλα τα site, τα τμήματα των συλλόγων που ήταν αναγνωρισμένα από τις αντίστοιχες ομοσπονδίες την ημερομηνία που δόθηκαν οι ώρες (Σεπτέμβριος). Τον ενημερώνουμε εκ των προτέρων ότι έχουμε στοιχεία για την ακριβή ημερομηνία αναγνώρισης τους, γι’ αυτό τον καλούμε να είναι πολύ προσεκτικός. Οι ώρες που μας δόθηκαν, σε σχέση με τον αριθμό των αθλητών και των αγωνιστικών τμημάτων μας, όσων αγωνίζονται στα επίσημα πρωταθλήματα , είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με άλλους συλλόγους που δεν συμμετείχαν σε κανένα επίσημο πρωτάθλημα ή συμμετείχαν με λιγότερα τμήματα από ότι το Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου.

Σήμερα έχουμε το φαινόμενο να υπάρχουν ώρες που είναι κενό το Κονταξοπούλειο γιατί δεν τις χρησιμοποιούν οι σύλλογοι στους οποίους δόθηκαν και ο Δ. Α.Σ. Ωραιοκάστρου είναι ο μοναδικός Σύλλογος που ακόμη τις χρειάζεται και δεν του παραχωρούνται . Αν αυτό δεν είναι εμπάθεια και μικρότητα ,προς τον Σύλλογο μας, τι είναι ; Δεν έγινε αναδιάρθρωση των ωρών στις 31-10-14 , παρά τις υποσχέσεις που είχαν δοθεί, ούτε στις 31-12-14 αν και είχαν δοθεί νέες υποσχέσεις. Φτάσαμε σήμερα, το γήπεδο να μένει κενό σε καλές προπονητικές ώρες και οι αθλητές του Συλλόγου μας να μην μπορούν να κάνουν αξιόλογη προπόνηση . Αν υπάρχει άγνοια του αντιδημάρχου αθλητισμού για το τι συμβαίνει, μήπως πρέπει να ρωτηθεί ο φύλακας ποιες ώρες είναι κενό το Κονταξοπούλειο ;

Πραγματικά κύριε αντιδήμαρχε αθλητισμού δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο η ανεπάρκεια ή η εμπάθεια ;

Όσον αφορά την απάντηση σας, σε σχέση με την παραχώρηση δημοτικών γηπέδων για τους αγώνες της ανδρικής ομάδας του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου και για τις ενέργειες που πρέπει να γίνονται από πλευράς του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου πρέπει να σας θυμίσω τα παρακάτω που (σκοπίμως ή όχι ) τα έχετε ξεχάσει .

Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου ,στο γραφείο του δήμαρχου , παρουσία του κ. Δημάρχου , του αντιδημάρχου κ. Τσακαλίδη , του προϊσταμένου του γραφείου αθλητισμού κ. Γιάτση , του γεν. γραμματέα του ο Δ. Α. Σ. Ωραιοκάστρου. κ. Μπάτου και εσάς του ιδίου , συμφωνήθηκε το γραφείο αθλητισμού σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Μ. να καθορίζουν το γήπεδο για τους εντός έδρας αγώνες του ο Δ. Α. Σ. Ωραιοκάστρου, χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια του ο Δ. Α. Σ. Ωραιοκάστρου.. Αν δεν τα θυμάστε απευθυνθείτε στον κ. Δήμαρχο ή στον κ. Τσακαλίδη. Επομένως δεν μπορούμε να καταλάβουμε τί ενέργειες θέλετε να κάνουμε , από την στιγμή που δεσμευτήκατε ότι το θέμα εξεύρεσης γηπέδου θα είναι αρμοδιότητα του γραφείου αθλητισμού, εκτός και αν δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις- υποσχέσεις οπότε στις επόμενες συνομιλίες, όταν υπάρξουν , καλό θα είναι να γίνετε καταγραφή των συνομιλιών.

Παρά το ότι δεν ήταν δική μας αρμοδιότητα ,να ασχοληθούμε με την εξεύρεση γηπέδου, επειδή όμως έχουν γνώση οι φύλακες , επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με το γραφείο αθλητισμού , γεγονός που αποδεικνύεται από την τηλεφωνική κλήση και συνομιλία , το οποίο δεν έκανε απολύτως τίποτε.

Όσον αφορά το γήπεδο του Μελισσοχωρίου στο οποίο ισχυρίζεστε ότι έδωσε αγώνα το Δ. Α.Σ. Ωραιοκάστρου ,σας ενημερώνουμε, επειδή όπως φαίνεται ξεκάθαρα και αυτό το αγνοείται, ότι ΔΕΝ ΑΓΩΝΊΣΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Δ. Α. Σ. Ωραιοκάστρου ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . Αυτό αποδεικνύετε από το πρόγραμμα της Ε.Π.Σ.Μ. το οποίο όπως φαίνεται δεν ξέρετε να το διαβάζετε. Σας προκαλούμε να κοινοποιήσετε στα site ποιος αγώνας του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου διεξήχθη στο Μελισσοχώρι.

Τέλος σας καλούμε να ασχοληθείτε σοβαρά με τα αθλητικά του δήμου μας και μην ψάχνεται να βρείτε πολιτικές σκοπιμότητες εκεί που δεν υπάρχουν εκτός και αν αυτός είναι ο τρόπος σκέψης και δράσης σας.

Το ΔΣ του ΔΑΣΩ
ΔΑΣΩ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.