Δελτίο τυπου απο τον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ 2015

Μετά την περσινή επιτυχία της μουσικής βραδιάς με τίτλο “Τραγουδώντας την Αγάπη”, με τον εξαίρετο μουσικό και συνθέτη Δημήτρη Πρατσινάκη, η Ενορία μας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει και φέτος σε μια ανάλογη βραδιά που ελπίζουμε να θυμάστε για πολύ καιρό, στον όμορφο χώρο του Bon Chateau, στο δασόκτημα Ωραιοκάστρου, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, στις 8:30 το βράδυ.
Σας προσκαλούμε στο “Τραγουδώντας την Αγάπη 2015”!
Μας περιμένει ένα όμορφο, μαγευτικό, μελωδικό ταξίδι στους υπέροχους κόσμους της καλής Ελληνικής μα και ξένης μουσικής. Μια ευκαιρία που, με πολλή αγάπη, προσφέρει σε όλους η Ενορία μας. Ευκαιρία για ψυχαγωγία και απόδραση από την, πολλές φορές, γκρίζα πραγματικότητα. Και όλα αυτά με την εκπληκτική θέα της πόλης μας από ψηλά!
Έτσι, λοιπόν, φέτος θα έχουμε τη χαρά να βρίσκονται στο τιμόνι αυτής της περιπλάνησης εξαιρετικοί μουσικοί. Θα καλωσορίσουμε την Ανθή Τατσιούλη στο τραγούδι, τον Στέργιο Μοσχογιάννη στο σαξόφωνο και τον Γιώργο Κοσίδη στο πιάνο. Φιλική συμμετοχή η διακεκριμένη ερμηνεύτρια και συνθέτης Γιώτα Τσόκα.
Το μενού της βραδιάς θα επιμεληθεί με πολλή φροντίδα ο φίλος και συνεργάτης της Ενορίας μας, Γιάννης Συμεωνίδης και η εταιρεία εστίασης ΑΛΣΟΣ CATERING.

Οι πρόσκληση τιμάται στα 15 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει, εκτός από το μουσικό πρόγραμμα, πλήρες μενού (πρώτο, κυρίως, σαλάτα, γλυκό και απεριόριστο ποτό). Τα έσοδα θα διατεθούν για το Κοινωνικό Έργο της Ενορίας μας.
Προσκλήσεις προπωλούνται:
-Από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου (γραφείο Ναού, τηλ. 2310 696296, 8-12 το πρωί και 5-7 το απόγευμα).
-Με SMS στο 6972370500
-Στο τηλ. 6977863595
-Με προσωπικό μήνυμα (inbox) στο facebook, (Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου) και στην παρούσα σελίδα-εκδήλωση.
-Στο κατάστημα Εκτυπώσεις ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ, στο Ωραιόκαστρο (τηλ. 2310692392).
Για τη είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη της πρόσκλησης.

Προμηθευτείτε έγκαιρα την πρόσκλησή σας και σας περιμένουμε να σας δούμε από κοντά!

image

facebook.com/kimisitheotokouoreokastrou
koimisitheotokouoraiokastrou.wordpress.com
twitter.com/inkthoreokastro

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.