Δελτίο τύπου γενικής συνέλευσης ΕΠΩΦ

0
335

Με τη μαζικότερη συμμετοχή μελών στην τελευταία δεκαετία, πραγματοποιήθηκε η τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ, σήμερα Κυριακή του Θωμά, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Πρόεδρος της συνέλευσης εκλέχθηκε ο διαπρεπής νομικός και μέλος του συλλόγου Λάκης Σημαιοφορίδης και γραμματέας το πρώην διευθυντικό στέλεχος Φώτης Παστουρματζής.Το σώμα ομόφωνα υπερψήφισε τον οικονομικό απολογισμό που ανέγνωσε ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής και ακούραστος συμπαραστάτης του συλλόγου Σάββας Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου Ηρακλής Τσακαλίδης προέβη στον διοικητικό απολογισμό δίνοντας την ευκαιρία στο πολυπληθές ακροατήριο να εκφράσει τις απορίες και τις απόψεις του. Στο τέλος το σώμα υπερψήφισε ομόφωνα και τον διοικητικό απολογισμό, απαλλάσσοντας το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο από κάθε ευθύνη.

Στη συνέχεια εκλέχθηκε τριμερής εφορευτική επιτροπή η οποία αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την εκλογική διαδικασία ( υποδοχή υποψηφιοτήτων, ανακήρυξη υποψηφίων, διεξαγωγή εκλογών, έκδοση αποτελεσμάτων). Αποτελείται από τους:Σοφοκλή Αναστασιάδη, Ευδοκία Ιωαννίδου, Μελίνα Πασχαλίδου.

Υποβολή υποψηφιοτήτων από Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 έως Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στα γραφεία του συλλόγου , στις ώρες 19:00 – 21:00 .

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στα γραφεία του συλλόγου στις ώρες 09:00 13:00.

04068DAC-95A6-4A13-AE15-C158182ADFF2

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.