Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Παλαιοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τρίτη 20/5/2014 και ώρα 20:00 η θεατρική ομάδα του 3ου Γ/Σ Ωραιοκάστρου παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Ο Δράκος» του Ευγένιου Σβαρτς .Πραγματικά δε θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα το σχολικό έτος. Η βραδιά ήταν μαγευτική. Τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους κι έδωσαν μια παράσταση που θα ζήλευαν κι επαγγελματίες. Το κοινό εντυπωσιάστηκε από το θέαμα που παρακολούθησε και το έδειξε με το χειροκρότημά του. Την Τετάρτη 21/5/2014 κι ώρα 10:00 η ομάδα παρουσίασε το έργο στους μαθητές κι εκπαιδευτικούς του σχολείου μας . Τα θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της θεατρικής ομάδας που υλοποίησαν μια τόσο απαιτητική παράσταση. Η συνεργασία με τις υπεύθυνες καθηγήτριες Αναγνωστάκη Μαρία και Καλομοίρη Μέλπω ήταν άψογη. Για ακόμη μια φορά εκπαιδευτικοί και μαθητές απέδειξαν ότι μπορεί το σχολείο μας να στερείται υποδομών θέτει όμως υψηλούς στόχους τους οποίους και πραγματοποιεί.
Η εκπαιδευτική κοινότητα του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου τους ευχαριστεί.​
​Για το 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου
Ο Διευθυντής
​Καρύδης Αθανάσιος
image

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ”’Ο ΔΡΑΚΟΣ”’ ΤΟΥ ΣΒΑΡΤΣ , ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟΥ, ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΛΠΩ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΩΝΟΥΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ??? ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ ΕΠΙΜΕΛΟΥΝΤΑΙ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ , ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΟ ΚΑΡΥΔΗ, ΑΞΙΟ ΑΡΩΓΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΤΙΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ!!!! ( ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ , ΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΩΧΡΙΟΥΝ!!!!!)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.