“Δεν είσαι μόνη,δεν είσαι η μόνη” το σύνθημα του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

“Δεν είσαι μόνη,δεν είσαι η μόνη” το σύνθημα του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

Η εθελοντική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου,  μοίρασε φυλλάδια για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στα εμπορικά καταστήματα της οδού Κομνηνών και Λεωφόρου Δημοκρατίας. Τα φυλλάδια, που είχαν φιλοτεχνηθεί από μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ, ήταν τρία διαφορετικά, με κοινή ωστόσο υπενθύμιση προς τις γυναίκες να μην αμελούν την ετήσια μαστογραφία τους .

Οι εθελοντές με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες του Ωραιοκάστρου ,καθώς τα φυλλάδια αυτά θα αναρτηθούν στις επιχειρήσεις και θα βοηθήσουν στη διάδοση του μηνύματος για την πρόληψη του καρκίνου και για την καταπολέμηση του φόβου της νόσου.

Ο Οκτώβριος είναι μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  για θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού διεθνώς και σε αυτό το πλαίσιο η εθελοντική ομάδα συνόδευσε τις εμπνευσμένες ζωγραφιές των φυλλαδίων με τη γνωστή, εμψυχωτική φράση «Δεν είσαι μόνη, δεν είσαι η μόνη». 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.